Wednesday, July 15, 2015

Instagram Update

 
Sky has added a few new photos on Instagram and a video (here). She posted a picture of a squirrel on her Instagram with a title:
Not a joke, this little squirrel is my co-star today on set of @screamqueensfox #amazing #isthesquirrelthekiller
• • •
 
Sky přidala na svůj Instagram několik nových fotografií a jedno video (zde). Většina fotografií je z Comic-Conu. Skyler je zpět na natáčení Scream Queens a přidala fotku veverky s tímto popiskem:
 
Tohle není vtip, tato malá veverka je dnes na natáčení moje kolegyně @screamqueensfox #amazing #isthesquirrelthekiller (překlad tagu: je tato veverka vrah)
 
001~10.jpg     002~7.jpg     003~6.jpg     004~4.jpg
 
GALLERY LINK:
Miscellaneous > Instagram 

1 comment:

  1. jééj táto veverička je naozaj zlatučká :)) Bolo by naozaj vtipné keby táto malá veverička bola vrahom :D ... btw písala si mi o spriatelenie na mojom blogu: http://taylorswift.infoblog.sk/ a tak som na tvoj blog zavítala a musím povedať, že je naozaj úžasný ;)) Kvalitný blog o Skyler Samuels sa hľadá dosť tažko a síce už mám v affs blogov dosť tvoj som si tam pridala s radosťou ;)) Takže tvoj blog som si medzi affiliates už pridala a na ikonku som ti dala ako inak Skyler ale ak by si chcela niečo iné stačí povedať ;))

    ReplyDelete