Friday, July 17, 2015

Jamie Lee Curtis' Photo Diary From Comic-Con

 
Jamie Lee Curtis, one of the Scteam Queens, has made a photo diary about Comic-Con for Entertainment Weekly.
"I admire them, I honor them. I think they’re extraordinarily beautiful, each and every one of them and they all have style. So for me I’m just trying to honor them and be there cheerleader because I think they’re all great.
The cast’s busy schedule included a poster signing on the convention floor. Curtis says the fandom was inspiring. "Ultimately, the appreciation that you get from people is so moving," she says. "The fans of horror films and fantasy and adventure and anime, these fans are the most loyal, dedicated group of people. You can’t be jaded."

Jamie Lee Curtis, jedna ze Scream Queens, vytvořila fotodeník o Comic-Conu pro Entertainment Weekly.
 "Obdivuji je, vážím si jich. Myslím, že jsou neobyčejně krásné, každá z nich, všechny mají styl. Takže se jen snažím s nimi soucítit a být jejich vrchní roztleskávačkou, protože si myslím, že jsou všechny skvělé."

Herci měli nabitý program, který zahrnoval podepisování plakátů v kongresovém patře. Curtis říká, že fanoušci byli opravdu inspirující. "Nakonec, uznání, které jsme dostali od lidí, jsou opravdu inspirující," říká. "Fanoušci hororů, fantasy, dobrodružství a anime, tito fanoušci jsou nejvíce loajální, oddaná skupina lidí. Nemůžete být vyčerpaní."

 
001~14.jpg     002~9.jpg     003~8.jpg     004~6.jpg
GALLERY LINK:
Miscellaneous > Comic-Con 2015 - Jamie Lee Curtis' photo diary

3 comments:

  1. Fotodenník o Comic-Conu bol naozaj úžasný nápad. Je úžasné ako sa o ostatných Jamie vyjadrila . ♥

    ReplyDelete
  2. Skvělý nápad :) Fotky jsou úžasné :) Hned bych byla na jejím místě :) prostě závist :D

    ReplyDelete
  3. A samozřejmě spřátelím :))

    ReplyDelete