Tuesday, July 21, 2015

Young Hollywood Interview With The Cast Of Scream Queens


 
Another video from Comic-Con. Young Hollywood made an interview with the cast of Scream Queens. Girls told YH about the new series, that it is going to be wery funny and you're gonna laugh. It isn't going to scare you, but you will maybe freak out. Sky told them, that she loves George Ezra and his songs. Do you like Goerge Ezra?
 
• • •
 
Máme tu další video z Comic-Conu. Tentokrát Young Hollywood vyzpovídal obsazení seriálu Scream Queens. Dívky řekly YH pár novinek o tomto novém seriálu. Zmínily se o tom, že seriál bude velmi zábavný a bude vás nutit se smát. Rozhodně vás nebude děsit (možná trošku), ale rozhodně se budete lekat. Sky se svěřila redaktorce, že právě teď nejvíce poslouchá a zbožňuje George Ezru. Co vy?

5 comments:

  1. Video je skvělé :) holky jsou tam zlaté ♥ A George Ezru moc neposlouchám, protože mi všechny jeho písničky příjdou stejné :D

    ReplyDelete
  2. tak na ten serial sa veľmi tešim ..bude určite super :D je to veľmi dobré videjko :)

    ReplyDelete
  3. George Ezru mám celkom rada najmä pesničku Blame It On Me <3 Je to úžasný rozhovor s hereckým obsadením a na tento seriálový projekt som už neskutočne zvedavá ako tento seriál Skyler opisovala strašne sa teším :-)

    ReplyDelete
  4. Jsem celkově zvědavá na ten seriál... Na Comic-conu to všem moc slušelo :)

    ReplyDelete
  5. Já se na Scream Queens tolik těším! Už aby byl podzim, jsem na to opravdu zvědavá (a taky na novou sérii American Horror Story, hah:D) :) Jinak George Ezra je fajn.. :D:)

    Anett, www.bellathorne-official.blog.cz

    ReplyDelete