Wednesday, August 26, 2015

The End

Je mi líto, že Vám to musím oznámit, ale končím. Brzy začne škola a já si plně uvědomuji to, co znovu začne a také to, že nebudu mít čas na nic jiného než na učení, své koníčky a také na hodiny strávené v autě (ano, budu dělat řidičák). Tento rok mi ještě k tomu ubyde výtvarka a laborky, zato přibydou dva semináře - z matematiky a biologie. Bude pro mě těžké si na vše toto zvyknout. Ještě k tomu budu pracovat na odborné práci o motýlech a doufám, že se nám ji podaří prosadit (a třeba se i umístit).
 
Z toho jednoznačně vyplývá, že čas na tento blog, který jsem si opravdu zamilovala, nezbyde. Tak strašně bych chtěla, ale nechci se stresovat ještě tím, že musím přidat novinky a že to nestíhám apod. Affilates moc děkuji, byli jste skvělí a na Vaše blogy ráda čas od času zavítám.
 
Dále bych Vám všem chtěla nabídnout tuto doménu - tento blog. Kdyby někdo chtěl, tak mě kontaktujte na e-mailu psotovajana@seznam.cz.
 
Doufám, že všichni vkročíme tou správnou nohou do nového školního roku (pro některé i do jiné etapy našeho života). Všem Vám děkuji a doufám, že budete sledovat Scream Queens stejně jako já.
 
Pac a pusu,
Anask

4 comments:

  1. To je škoda :/ Budeš nám chybět :/

    ReplyDelete
  2. to je veľká škoda, že s blogovaním končíš! Škoda, že úplne. Myslela som si, že sem tam niečo pridáš ale že úplne skončíš tak to mi je naozaj ľúto. Samozrejme ťa chápem veď blog je len záľuba. A ešte teraz keď začala škola tak toho je naozaj požehnane. Tento blog síce dlho nebežal no aj tak mi bude veľmi chýbať.

    ReplyDelete
  3. Neee, to je obrovská škoda! Tento rok jsem měla opravdu v oblibě a ty jsi navíc moc sympatická a milá :( Ale co se dá dělat, úplně to chápu.. přeji hodně štěstí!! A kdyby ses někdy náhodou vrátila, tak se určitě ozvi :)
    Anett, www.bellathorne-official.blog.cz

    ReplyDelete
  4. Ne rok, ale blog - promiň, překlep :D

    ReplyDelete