Saturday, August 15, 2015

WWD: Skyler Samuels, Ryan Murphy’s New ‘Scream Queen’

 
Skyler was interviesed by WWD magazine and her story first appeared in the August 12, 2015 issue of WWD. 

It’s a thought that’s entered the minds of most pledging sorority girls in the midst of a grueling hazing season: “These girls are evil.” That’s the premise that Ryan Murphy expounded upon for his latest show “Scream Queens,” premiering on Sept. 22 on Fox. “I lived in a sorority house my sophomore year, I had 59 female roommates and learning to navigate the minefield of female politics — that’s a very real thing,” Skyler Samuels says. The 21-year-old star of the show is speaking to WWD on her way to LAX, heading back to the set in New Orleans. 
“I guess New Orleans is kind of home now, and it’s funny, it’s the first place I’ve ever had a proper place of my own. I didn’t think it would be New Orleans, but it’s definitely a pleasant surprise that it is,” she says. “It’s a very charismatic city. It’s got its own flavor, it’s a spooky city, which is so perfect for ‘Scream Queens.’”  
“American Horror Story” fans will have a sense of what to expect from “Scream Queens,” rife with Murphy’s signature brand of camp and flare for gore. The show centers around the “It” sorority on campus at Wallace University, Kappa Kappa Tau, haunted today by a crime committed some 20 years ago. The cast is stacked with Gen Z faves. Lea Michele, like Samuels, plays a Kappa hopeful, while Emma Roberts is the sorority’s sinister queen bee, trailed by a pair of acolytes, played by Abigail Breslin and Ariana Grande, who call themselves the “Chanels.” As pledge season goes on, so does the murder mystery: one cast member is killed off each episode.  
That said, “Queens” is fright-light. Similar to its predecessor, the show is a dark comedy; with the carnage punctuated by Millennial-friendly quips. Think “Mean Girls” meets “Scream.” “It’s definitely a comedy, it’s definitely a horror, crazy things are happening, but we’re also dealing with the very real truth that girls….They can be tough,” Samuels says. “The experience of dealing with very different types of girls, very different personalities, ambitions, knowing how to find a way to collectively get through the day and live together despite our differences — that is definitely the heart of the show.” 
 
• • •
 
 Skyler poskytla rozhovor časopisu WWD a její příběh se objevil v srpnovém vydání, které vyšlo 12. srpna po celých Spojených Státech.
 
Je to myšlenka, která vstoupila do mysli většiny dívek, které žijí v dívčích spolcích, ve středu zničující přeěžující sezóny:Tyto dívky jsou zlé.” To je předpoklad, který Ryan Murphy vypoveděl o jeho nejnovější show “Scream Queens,” která bude mít premiéru 22.září na stanici Fox. “Bydlela jsem v dívčím spolku ve druháku, měla jsem 59 ženských spolubydlících a musela jsem se naučit plavit se po minovém poli ženské politiky - to je velmi reálná věc,” říká Skyler Samuels. Jednadvacetiletá hvězda této show si promluvila s WWD na cestě po LAX, než se vydala zpět na natáčení do New Orleans.  
Myslím, že New Orleans je právě teď něco jako můj domov, je to legrační, protože je to první místo, které je moje vlastní. Nemyslela jsem si, že to bude New Orleans, ale je to určitě příjemné překvapení, že to New Orleans právě je,” říká. “Je to velmi charismatické město. svou vlastní vůni, je to strašidelné město, které je opravdu ideální pro 'Scream Queens '.”  
Fanoušci American Horror Story” vědí, co mohou očekávat od Scream Queens,”  pod které se podepsal Murphy, který si stojí za skvělým obsazením a tekoucí krví. Show se soustředí přesně na to” v dívčím spolku na univerzitě ve Wallace, Kappa Kappa Tau, kde byl spáchán strašidelný trestný čin před 20 lety. Obsazení je přeplněné oblíbenými  věcmi generace Z. Lea Michele, stejně jako Samuels, hraje Kappa naději, zatímco Emma Roberts je zlověstná včelí královna dívčího spolku, doprovázena párem pomocníků, které hrají Abigail Breslin a Ariana Grande, které si říkají “Chanels.” Můžeme slíbit, že sezóna bude pokračovat, stejně jako tajemné vraždy: jeden člen obsazení bude zabit každou epizodu.  
To znamená, že “Queens” jsou světlo hrůzy. Podobně jako jejich předchůdce, show bude černá komedie; s krveprolitím přerušovaným vtipky tohoto milénia. Zamyslete se, “Mean Girls” znamená “Scream”. “Určitě je to komedie, je to určitě horor, dějí se tam šílené věci, ale také se zabýváme skutečnou pradou, že dívky... Mohou být tvrdé (přísné),” říká Samuels. “Zkušenost se vypořádat s velmi rozdílnými typy dívek, velmi odlišnými osobnostmi, ambicemi; vědět, jak najít způsob, jak kolektivně přežít den a žít spolu i přes naše rozdíly - to je určitě srdce show.”
 
Vzkaz pro affs: Stále platí hiatus, až do  21.8. 2015. Jsem jen na dva dny doma.

2 comments:

  1. skvelý článok som naozaj zvedavá čo môžeme očakávať od Scream Queens :-) Na tento seriál sa už strašne teším neviem sa dočkať kedy začne :-)

    ReplyDelete
  2. Ach, já už se tolik těším!! Fakt jsem na seriál zvědavá, hlavně na Skyler a její roli :)
    Anett, www.bellathorne-official.blog.cz

    ReplyDelete