Wednesday, July 29, 2015

Instagram And Snapchat Posts From The Set Of Scream Queens


Sky posted some new photos on her Instagram and Snapchat from the set of the new series Scream Queens. Photo you can see above Skye's colleague Jamie Lee Curtis added on her Instagram and wrote:
"The talented and achingly beautiful smarty pants of @screamqueensFox @skylersamuels sports a jaunty cap for her visit to the principals office. Things at Wallace are getting seriously scary!"
Skye reposted it and wrote this:
"#Repost @curtisleejamie Grace Gardner is in the dean’s office today…that smirk tells me she’s up to something… @screamqueensfox #ScreamQueens #ivegotsecretsundermycap #thisfallonFOX"
EDIT: Skyler shared some new videos on her Snapchat - here, here, here.
 • • •
Sky přidala nové fotografie z natáčení seriálu Scream Queens na svůj Instagram a Snapchat. Fotografii, kterou vidíte výše, na svůj Instagram přidala Skyina kolegyně Jamie Lee Curtis a napsala:
"Talentované a bolestně krásné chytré kalhoty ze @screamqueensFox @skylersamuels oblékla veselou čapku na návštěvu ředitelny. Věci na Wallace se stávají vážně děsivé!"
 Skye tento příspěvek sdílela a napsala:
"#Repost @curtisleejamie Grace Gardner je dnes v kanceláři děkana... ten úsměv mi říká, že má něco za lubem @screamqueensfox #ScreamQueens #ivegotsecretsundermycap #thisfallonFOX (překlad hashtagů: #mámtajemstvípodmoučepicí #tentopodzemnaFOX)"
EDIT: Skyler sdílela nová videa na svém Snapchatu - zde, zde, zde.

004~7.jpg     005~7.jpg     006~6.jpg     

003~10.jpg               

GALLERY LINKS:
Miscellaneous > Instagram
Miscellaneous > Snapchat

4 comments:

  1. Ty kudrnaté vlasy ji vážně seknou :3

    ReplyDelete
  2. Keď má kudrnaté vlasy vyzerá úplne inak :)) Som zvedavá o aké tajomstvo pôjde ;) No na tých fotkách jej to nesmierne pristane ♥

    ReplyDelete
  3. Ani jsem nevěděla, že Sky má i Snapchat..až budu mít opravený mobil, tak si ji musím přidat :D :) Moc jí to na fotkách sluší♥ Opravdu jsem na Scream Queens dost natěšená!

    Anett, www.bellathorne-official.blog.cz

    ReplyDelete
  4. parádní fotky :) hrozně se mi líbí hlavně ta první a poslední, tam je úplně zlatá ♥

    ReplyDelete